Ritola September Toernooi 2016

De competitie van volleybalseizoen 2015/2016 zit er (bijna) weer op. Achter de schermen wordt er weer druk gewerkt aan de voorbereidingen voor het seizoen 2016/2017. Klik op de titel en lees meer!

De Toernooicommissie van Volleybalvereniging Ritola Zuidlaren is ook al weer bezig met de voorbereidingen voor het jaarlijkse Ritola September Toernooi. Deze is dit jaar op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 september 2016 in Sporthal De Zwet Zuidlaren.

In bijgaand aanmeldingsformulier kunt u lezen voor welke klasse het toernooi bestemd is. T.o.v. het toernooi 2015 hebben wij op zondag de poule Heren3 divisie vervangen voor een poule Dames 2e divisie.

Heeft u belangstelling om mee te doen, vul het bijgevoegde aanmeldingsformulier in (zie onderaan deze pagina) en stuur hem naar toernooicommissie@ritolavolleybal.nl

Online aanmelden kan ook via onze site: http://www.ritolavolleybal.nl/activiteiten/33-2/inschrijven/

Door ervaringen van de afgelopen jaren is gebleken dat de belangstelling om mee te doen aan dit toernooi groot is, wacht daarom niet te lang met het inschrijven.  Vol = Vol.

Namens de toernooicommissie van Volleybalvereniging Ritola het verzoek om deze uitnodiging binnen uw vereniging te verspreiden of op uw site te zetten.

Met vriendelijke groet,

Toernooicommissie Ritola,
Dick Gerssen / Oege Bergsma / Michiel van den Oever / Stephan Blaauw

Voor mee informatie over de vereniging Ritola kun je kijken op www.ritolavolleybal.nl