Sponsoring


Uw logo op onze website of ons wedstrijdtenue? Of liever op borden tijdens de thuiswedstrijden? Het kan! U kunt contact opnemen met de onderstaande persoon.

Contact

Annette Ottens
voorzitter@vvtrias.nl


Onze sponsoren

Logo Kippop   Kantor logo    kozijnen centrum groningen

Logo The Travel Club     Logo De Jong

spandoek tandprothetische praktijk fivelpoort       

 

Kozijnen Centrum Groningen
Kozijnen Centrum Groningen is specialist in het vak met jarenlange ervaring. Wij geven vrijblijvend advies over de mogelijkheden, de producten en de kleurstellingen. Gevestigd in Groningen, maar leveren door heel Nederland. Door onze kennis en vakkundigheid, gecombineerd met onze kwalitatievolle producten, zijn wij in staat om 15 jaar garantie te geven. In onze showroom vindt u ruim 100m2 aan producten, deze kunt u hier bekijken, aanraken en testen.

De Jong Bedden en Wonen
De Jong Bedden en Wonen uit Delfzijl/Appingedam houdt zich al meer dan 20 jaar bezig met de verkoop van duurzame en verantwoorde zit en –slaapsystemen die zorg dragen voor uw welverdiende rust. Van de Jong zult u altijd een eerlijk en deskundig advies krijgen. Op de slaapafdeling vindt u o.a. boxsprings, ledikanten, linnenkasten, slaapsystemen en een uitgebreide collectie bedtextiel. Een fauteuil op maat is ook mogelijk. U bent van harte welkom op d afdeling zitcomfort van de Jong Bedden en Wonen!

Tandtechnisch Centrum Fivelpoort
Tandtechnisch Centrum Fivelpoort is een professioneel bedrijf op het gebied van tandtechniek en tandprothetiek. Zij streven ernaar om voor elke patiënt, van zowel gedeeltelijk betand tot volledig tandeloos, een goed passende, functionele en met optimale esthetiek, uitneembare voorziening te vervaardigen. In de wijde omgeving van Appingedam en Delfzijl, staat Tandtechnisch Centrum Fivelpoort bekend als een zeer betrouwbaar, professioneel en daadkrachtig bedrijf. Kwaliteit staat bij hun hoog in het vaandel.