Trainingsweekend 2017

De senioren teams zijn inmiddels aan het bijkomen van een geweldig trainingsweekend op Ameland. Er is veel gelachen, getraind, gefeest en gezongen. Alle ingrediënten voor een geslaagd trainingsweekend waren aanwezig. Zelfs de weergoden hadden het beste met ons voor! Klik op de titel voor het verslag.


Vrijdag middag vertrekt de eerste lichting met de boot richting Ameland. De taxi staat al klaar om ons naar ons verblijf te brengen, de ‘Kiewietshoeve’ in Nes. Het zonnetje is al volop aanwezig. Het terras in Nes wordt daardoor ook al snel gevonden. Rond etenstijd komen ook de harde werkers onder ons aan. Na een goed verzorgde maaltijd maken alle dames zich klaar voor de eerste training. De heren blijven gezellig bij de boerderij om de nodige biertjes te nuttigen. De dames sluiten zich na de training aan en de eerste nacht is nog lang en gezellig!

Zaterdag aan het begin van de middag is er weer training. Ook de heren trainen vandaag. Na de training slaat de trek toe en gaan de dames op zoek naar een terrasje om te lunchen. Er worden tandems gehuurd waar erg veel lol aan beleefd wordt. Ook vandaag is het avondeten weer goed verzorgd. Een heerlijke barbecue met luxe broodjes hamburger en lekkere worsten. Zoals meestal op de zaterdag avond staat ook dit jaar de pubquiz weer centraal. De leukste vragen en de domste antwoorden komen weer voorbij. Aan het eind van de avond vertrekken we richting de feesttent, waar het nog lang gezellig is.

Zondag ochtend is het dan alweer zover.. Opruimen en naar huis.

Leonie, bedankt voor de goede organisatie! Het was een super weekend!
Klik hier om de foto’s te bekijken.