Trainingsweekend 2018

Vrijdag 31 augustus was het weer zo ver. Het jaarlijkse trainingsweekend voor de senioren van VV Trias. Het weekend waarin veel gelachen, gedanst en bier als water gedronken wordt. Het weekend waarin met TL buizen dansen en buikglijden over biertafels vrij normaal is. Maar natuurlijk ook het weekend waarin getraind wordt en oefenpartijtjes gespeeld worden.

Nadat vrijdag de grootste groep al op tijd naar Ameland was vertrokken, werd al snel de rolverdeling duidelijk. Alle heren het terras op voor een biertje en een bitterbal en de dames boodschappen doen en koken. Zoals het hoort, zullen de heren zeggen. Na het eten is er nog serieus getraind door dames 2 en 3. Hierna zijn er gezellig wat drankjes genuttigd, hapjes gegeten, spelletjes gedaan en was er een spontane muziekquiz van onze eigen DJ- Swier.

Na de nacht met zijn allen doorgebracht te hebben onder het dak van onze kampeerboerderij, is (bijna) iedereen weer fris en fruitig ontwaakt. Na de brunch had iedereen nog even tijd om bij te komen en zich klaar te maken voor een training of oefen partij. Voor de dames stond een onderling oefenpartij op de planning. Dames 2/3 tegen dames 1. Dit is geëindigd in een overwinning voor dames 1. De heren hadden een oefenpartij tegen de heren van Krathos uit Hoogezand welke een divisie hoger spelen. Dit oefenduel is geëindigd in een gelijkspel. De dames en heren van VV Trias hebben hierbij laten zien dat zij ondanks een gezellig weekend met weinig slaap en veel drankjes ook nog best kunnen presteren.

Na deze grote inspanning hebben we met zijn allen nog wat gegeten en volgde hierna de befaamde pubquiz. Een erg spannende strijd waarin door 5 teams gestreden werd voor een fles heerlijke Amelandse likeur. Hierna natuurlijk het weekend nog even afgesloten met zijn allen in het Nes café met wederom een gezellige avond waarin op tafels gedanst werd en met wc papier kanonnen geschoten werd.

Kortom; het was weer een fantastisch weekend met z’n allen! Wij hopen natuurlijk dat er volgend jaar nog meer senioren mee zullen gaan. Hopelijk tot volgend jaar!